***Tiden som aldri strakk til***

Jeg blogger aldri lenger. Jeg skulle gjerne gjort det, men jeg føler tiden aldri strekker til. Med så mye som skjer og må gjøres til enhver tid, så handler hverdagen utelukkende om prioritring.

 

Etter vi flyttet inn i enda større hus i februar, fikk hage, har to unghunder og jeg har fått sansen for trening er det lite rom til overs for annet. Jeg føler jeg knapt nok rekker å sove, før jeg må opp og i gang igjen.

 

Det er vel dette man må venne seg til når man velger å bli voksen.


Vi har hatt en fin sommer, grillet, vært to uker i syden, kost oss med hundene og jeg feiret 27-årsdagen min i syden. Herlig!


 I helgen som var, var jeg faktisk ute med jentene på jobben. Jeg er nesten aldri ute lenger heller, så dette var utrolig gøy. Gamlekjerringene fikk herja litt. Gale alle sammen, men det er jo de gale som har det godt!Fine piker og satans vonde sko. Ikke visste jeg da at jeg skulle ha kjøttsår oppå tærne da jeg våknet dagen derpå. But it was worth it!I forrike uke mottok jeg mine aller første Jeffrey Campbell-sko i posten. Og jeg er nyforelska som ei fjortisjente når det kommer til de. Ikke trenger jeg å bruke dem, det holder å bare se på dem. Kvinnfolk!

 Trening og mat er noe jeg for første gang i mitt liv har funnet glede i, og jeg er motivert som bare det. Har ikke holdt på lenger enn 6 mnd., men det blir bare mer og mer gøy. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

27, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits