***Sommermodus***

Som alltid kommer shoppebehovet mitt til livs straks solen titter fram.
Har begynt så smått å handle inn årets vår-/sommerplagg.

Fant ikke bilder av alt på nett, men her er litt av det:


Herlig pastell. Både toppen og skoene kan brukes til så utrolig mye. Ble forelsket med en gang!
//Topp fra BIK BOK// //Sko fra Nelly.com//


Skal i bryllup senere i måneden, og har foreløpig gått til anskaffelse av dette for anledningen. Mangler bare en blazer som passer til.
//Kjole fra Nelly.com// //Sko og clutch fra missselfridge.com//

Satset på en litt vågal bukse med leopardmønster, som enten kan tones ned eller gjøres rocka og vill.
Løvesinglet som kan brukes litt på samme måte som buksa.  Funker sammen med leopardbuksa på en dyrisk dag, eller til f.eks hvit bukse om man vil ha en litt mer classy look.
//Singlet og bukse fra BIK BOK//

Et helt ordinært skjerf. Hverdagslig og kjekt. Denne buksa er dødstøff og er som en slags skinnimitasjon med røff finish.
Kan virkelig brukes på tusen måter!
//Skjerf og bukse fra BIK BOK//


Av alle ting i verden tok jeg med meg en bikini med slangeskinnsmønster ut av butikken.
Kjekt å ha det og, vel?
//Bikini fra BIK BOK//

 

 

Dette var noe av Jattes vår. Har også noen topper, gensere, øredobber o.l. som ikke er med fordi jeg ikke fant bilder av det på nett. Da får jeg KANSKJE prøve å ta bilder når jeg har det på og legge ut da i stedet!

Det som er så kjedelig er at jeg aldri pynter meg i klesveien de dagene jeg jobber, for da har jeg jo på meg t-skjorte fra jobb, samt at jeg kun bruker bukser jeg ikke bryr meg så veldig om. Står jo mye på knærne når jeg løfter varer opp og ned. Så da orker jeg ikke ha på meg klær jeg er redd for at skal få utstående knær eller slitemerker her og der. Er også ganske vimsete, så det hender jeg hekter meg fast i litt kanter her og der og revner klærne mine også.


Det vil si, de gangene jeg endelig får kledd meg som jeg vil hører sjeldenhetene til. Enten når man skal på fest, kino, restaurant, shopping i helgene eller på besøk hos noen (med mindre jeg ikke rekker å skifte først). Føler meg med andre ord sjeldent stilig og gjennomført... :p

 

-Jatte-

2 kommentarer

Ida

02.05.2012 kl.20:26

Hjelpe meg med å velge kjole til 17. mai?

Skjekk det på bloggen min :))

TheItList

02.05.2012 kl.20:31

Elsker alt!:) hehe

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits