***Tips til sortering av "skjønnhetsartikler" o.l.***

Vi jenter har jo en milliard ting vi stapper inn i alle skap på badet. Vi har ikke pusset opp badet i "nyhuset" ennå, og lagringsplassen er minimal.

Jeg ble gal av at alt jeg har lå slengt i alle hyller, skap, kriker og kroker over hele badet, og at jeg aldri fant noe når jeg trengte det.
Umulig å ha oversikt, og det som havnet bakerst ble liggende der til det var glemt og til slutt så gammelt at jeg ikke ville bruke det lenger.
Å vaske inni skap o.l. tok en evighet fordi alle de tusen tingene måtte taes ut, og jeg lot som regel hybelkaninene bo trygt inni der.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Øverst: Smykketre og smykkeskåler til juggelet.
Tips: Om du kjøper et helt brett med øredobber fra f.eks. H&M kan du ta vare på disse plastbrettene og henge småøredobber på.
Da sparer du deg for rot, og brettene kan henges på smykketreet.

Midten: Egen kurv til alt av elektriske hår-duppeditter. (Hårføner, rettetang, bølgetang, krølltang etc.)

Nederste hyller: Her fant jeg en rimelig og lur løsning på IKEA. "Skubb" oppbevaringskurver, 69,- for hele greia. Større stoffkurver man kan dele opp ved å sette de små nedi. Samme typen som jeg også bruker i garderobeskapet for å ha undertøy etc. sortert. Genialt i forhold til å aldri la noe bli glemt bakerst i skapet, og enkel å ta ut ifht. rengjøring av skap.

I denne er f.eks. parfymer i et rom, neglelakker og neglelakkfjerner i det neste og alle hårsprayer, tørrshampo o.l. i det siste.
Praktisk, praktisk!
Sminke er et kapittel for seg selv. Til hverdags er det utrolig irriterende å ha alt liggende i en stor og rotete toalettmappe.
Det blir skittent og kaotisk, og sånt har jeg ikke tid til, da jeg er treg nok fra før på morgenkvisten.

I skapet under vasken har jeg en "bestikkdeler" fra IKEA som vi hadde til overs.
Her ligger alt sortert og lett tilgjengelig. Samt at den er i plast, noe som gjør den lett å rengjøre fra tid til en annen.
Leppestifter og lipglosser har jeg i en liten kurv for seg (trenger forhåpentligvis ikke bilde for å forklare det nærmere).


Har i tillegg kjøpt denne lille kommoden fra Living, slik at jeg har ekstra plass til alt mulig rart som skulle dukke opp med tiden.
I og med at badet skal pusses opp blir løsningene enklest mulig innredningsmessig fram til den tid.I garderoberommet har jeg også montert opp en uttrekkbar knaggrekke til å henge smykker o.l. på
Alt av plass må utnyttes på best mulig måte.
Disse kostet en slikk og ingenting på IKEA, og krever kun at man er kapabel til å skru inn to skruer.Da er en ny uke straks i gang. Helgene går alt for fort!
 Kanskje blir jeg bedre til å blogge framover, kanskje ikke. Vi får se :-)-Jatte-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits