***Please, my wings, fly me away***

En av de vakreste låtene jeg vet om! Husker pappa hadde cd-en til Lene Marlin, og vi hørte alltid på den på lange bilturer, mens jeg drømte meg bort der jeg satt i baksetet.
Etter hvert ble cd-en min, og jeg brukte å sove med denne sangen på repeat hver natt. Man føler virkelig at man svever, i et veldig, veldig emosjonelt univers.

 

Boho-style på jentefest med jobben for noen uker siden.
Så jada, jeg lever, fordi om bloggen ikke uttrykker det like godt nå lenger, som før.Inspirert av temaet på GHD-rettetanga jeg fikk av Tom Henrik i julegave.

-Jatte-

4 kommentarer

Jeg skjønte at det var denne sangen når jeg så over teksten fin:) bra den :D
Lene skriver mange gode sanger :D
Jeg skjønner beskrivelsen din av sangen <3 har du hørt a place nearby av lene, men den er den beste!:) og maybe I'll go... jeg har hørt på lene siden jeg var en liten jente :D

Janette W

16.feb.2012 kl.23:41

Hei!

Ja, "A place nearby" er en goood 2. plass! Fantastisk sang det også.

Minnene fra disse sangene går helt tilbake til barneskolen her i gården også. Herlig jente!

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits