***Hverdagskos er så utrolig viktig***

Dette er noe mange undervurderer, glemmer eller nedprioriterer. Det er så viktig å kose seg litt utenom helgene også. Å fylle ukedagene med litt glede hjelper utrolig mye på slitne sinn, det kan jeg skrive under på!

Tidligere denne uka diska jeg opp med en helt sinnsyk biffmiddag med både indrefilet og entrecote, hjemmelagde marinerte potetbåter og rødvin til.

Nå på onsdag disket Tom Henrik opp med en sinnsykt flott laksemiddag. Jeg jobbet til 20:00, så å komme hjem og bli servert på denne måten var upåklagelig!

Hvitvin og levende lys. Prosjekt "lær Jatte å like vin" er godt i gang!


Ovnsbakte poteter med maldonsalt, ovnsbakte laksefileeter med appelsin og sitron, kokte grønsaker og hjemmelagd pestosaus. Det var så godt at jeg holdt på å svime av!


Og 20 røde roser...

 

Haha, vi er til å bli kvalme av er vi ikke? Men det driter vi i.
Vi er flinke til å pleie kjærligheten, og det kommer vi til å tjene på resten av livet!

Prøv det du også, jeg lover hverdagen og forholdet kommer til å beholde den lille sommefuglen i magen - den som forsvinner hos så altfor, altfor mange...

 

-Jatte-

Én kommentar

Silje

22.nov.2011 kl.05:00

Dere er så søte :) koselig å se at dere har det fint. Det beste jeg får høre/se er når andre har det bra. Er så ALT for viktig å pleie kjærligheten!! BTW har jeg og samboeren min vært sammen i litt over 8 år, og har kjøpt oss vårt første hjem(rekkehus) :D Flytter inn om ei uke :D:D

Mvh. Fast leser :)

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits