***Ikke nok timer i døgnet (til blogg)***

Jeg har sjeldent tid til å sett med ned med bloggen. Etter jobb drar vi gjerne på interiørshopping etc.
Samt at mamma har bodd hos oss i noen uker. De siste to ukene før hun drar tilbake til Filippinene skal hun tilbringe hos min søster. I tillegg så har vi vært på miniferie i Stockholm for å se Red Hot Chili Peppers, samt at vi var på Snoop Dogg-konserten her i Trondheim.

/// Fra fredag til søndag forrige uke hadde vi helgebesøk av mine to tantebarn, Heine på fem og Thea på åtte. Det var en utrolig hyggelig og givende helg, og man fikk nesten lyst til å få barn selv. Skjemte de selvfølgelig bort litt, og helgen bestod stort sett av ting de syntes var morsomt.

/// Helgen før det igjen gikk bort i ingenting, da vi trodde at det var da vi skulle passe ungene. Null planer. Fikk heldigvis lurt oss avgårde på "Den store kinodagen" på lørdagen. Var rimelig fullt på det meste, men vi klarte å få tak i et par billetter til "Paranormal Activity 3" som gikk klokken 2300 på kvelden. Helt ok. Jeg har alltid så store forventninger til skrekkfilmer, så jeg sitter som regel igjen med en følelse av å bli skuffet hver gang. For all del, jeg skvatt og måtte holde for øynene et par ganger - men aller helst vil jeg bli så redd at jeg begynner å grine.

Kinodag-Jatte/// Vi har handlet MYE til hjemmet på Living den siste tiden. De åpnet en stor butikk her i Trondheim for litt siden, og vi har handlet fire brune papirposer med julepynt bl.a.. Nå mangler vi bare juletre og julestjerne. De har sykt mange fine lykter/lanterner der også, så det ble hele tre stk. Samt en del andre lys og liknende. Anbefaler alle å ta turen innom!

Høstmys i stua er en fryd! (699,- på Living)


/// I tillegg har jeg fått bakeånden over meg. Er så digg å endelig ha et kjøkken med litt plass. Har lært meg å sette pris på de dagene jeg jobber 1430-2000, og har huset helt for meg selv. Da bruker jeg mang en formiddag på å bake noe. Unntatt i dag, for i morges var jeg helt ubeskrivelig trøtt og valgte å sove bort tiden...

Har blitt husmoremne. Hvem skulle tro det?Konklusjon: Vi har det jævlig bra om dagen! Det er godt å se at livet kan smile til oss også, etter et fjorår som ga oss inntrykk av det helt motsatte...

 

-Jatte-

Én kommentar

Lone

18.nov.2011 kl.17:40

Du vet vi bor rett ved siden av Living?! Vi har kaffe og er glad i å få besøk.. HINTHINT ;)

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits