***Dag 32 - En ferie du vil på igjen***

24.-27. oktober 2009 dro vi en hel gjeng til København for å se Muse spille konsert. Det var en av mine morsomste småferier noensinne, og jeg håper virkelig at vi får til noe sånt igjen snart! Det var en fantastisk gjeng og noen helt sinnsykt flotte dager i Danmark.

Jeg skal ikke gå i detalj inn på turen, men vi lo og koste oss MYE i hvert fall. Fra start til slutt.


Meg og Tom Henrik framme i Oslo, hos Christian, etter en eviglang busstur, hvor jeg klarte å glemme igjen veska mi på bussen! Jeg fikk fiksa det etter ufattelig mye styr og vi endte opp bl.a. opp på Sesam stasjon. Da vi kom hit var det full fest, og vi slengte oss på til tross for at vi skulle rekke flyet til køben grytidlig morgenen etter.


Morgenen etter og flyturen var et kapittel for seg selv. HAHAHA!

Hele gjengen samlet på pub i København



Klar for å se Muse rocke villt!



Vi gleder oss! Den tiden da Tom Henrik hadde "kort" hår og jeg mørkt. Gøy å se:)



Mye såkalt "gratis" fråtsing på Jensens Bøfhus. Herregud, for en plass!
Den er Danmark i et nøtteskall (for oss)...


Let's do it again!



-Jatte-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits