***Dag 29 - Din favorittblogg***

Jeg leser ikke så veldig mange blogger, da jeg synes de fleste er som min egen; at de har meget lite fornuftig å komme med...

Men jeg sitter ofte å kikker litt om jeg ikke har noe bedre å gjøre, og da synes jeg faktisk det er morsomt å lese Alexandra Nilsson a.k.a. KISSIE (http://www.kissie.se) sin blogg.
Av alle blogger i hele verden liksom, hehe.

Synes det er morsomt å se hvordan hun klarer å provosere fram så sterke reaksjoner hos folk, og hvor utrolig mye sjukt hun gjør med kroppen og utseendet sitt. Og at hun er Sveriges største bloggerske kontra hva Norges største blogg er, viser vel egentlig hvor landene våre står i forhold til hverandre. Norge hadde aldri takla ei dame som det der!

 -Jatte-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits