***Ny telefon - Samsung Galaxy S II***


Meg og Tom Henrik i går kveld rett før vi sovna.
Pusse tanna, vaske ansiktet og teste fancy kamera-apps på smarttelefonen. Uff, hva skal det bli ut av menneskeheten til slutt.

Jeg var egentlig godt fornøyd med min elendige og totalt usmarte Samsung Jet jeg.
Inntil jeg innså at abonnementet jeg hadde (UCAN2 aka. MØKK) var så dyrt at jeg kunne bytte abonnement, få med Samsung Galaxy S II og likevel spare over 300,- i måneden (selv om nytelefonen skal bakes inn i månedsprisen de 12 første månedene). Latterlig å tenke på. Dette har jeg til og med visst i mange måneder nå, men har sirup i ræva når det kommer til sånt.

Per nå er jeg mer irritert over nytelefonen enn noe annet, men det er vel alltid en tilvenningsfase med sånt. Føler jeg har pølsefingre uansett hva jeg skal. Om det ikke går seg til skal jeg selge telefonen på finn.no til en hyggelig kar fra Nigeria, mens han tapper bankkontoen min - frivillig.


-Jatte-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits