***Back on track***Da rakna det faktisk for "50 days". Begynte faktisk å bli litt vel kjedelig, og når jeg i tillegg ble sjuk og fikk besøk av svigermor og tantebarn fra Sarpsborg, sier det seg selv at det ITJ BLE NÅ AV!

Disse mangler:

Dag 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Dag 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Dag 22 - Et bilde av favorittsmykke ditt.
Dag 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Dag 24 - Lommeboken din.
Dag 25 - Kameraet ditt.
Dag 26 - Et bilde av soverommet ditt


Dag 20: Denne orker jeg ikke begi meg ut på. Er for mange sanger i verden som betyr utrolig mye for meg, så det går rett og slett ikke an å velge bare tre!

Dag 21: F-I-L-I-P-P-I-N-E-N-E!

Dag 22: Ehm... Har faktisk ingen. Synes alt juggelet jeg har er grusomt kjedelig og totalt u-eksklusivt! Kan ikke ha dyre smykker etc., for jeg har ikke sjangs til å garantere at det fortsatt sitter på meg etter en fuktig bytur.

Dag 23: Hah, flaks at jeg faktisk har et bilde av meg selv fra fredag! I look like a child...
Formen nådde klimaks på fredag, og jeg trodde bihulene mine skulle eksplodere!

 

Dag 24: Lommeboken din.
Ok, den er faktisk noe av det enkleste en kan få tak i. En retrogrønn, halvstygg liten sak, som jeg kjøpte for å ha som festivalpengepung på Roskilde i fjor. But i love it! Den er litt mer mosegrønn enn det som kommer fram på bildet nedenfor, men.Dag 25: Kameraet ditt.
Sony NEX-5. Noe jævla drit. IKKE kjøp. 6000,- jeg aldri ser igjen, foråsidetsånn...
Prøvde å selge det brukt på finn.no i sommer også. Da hadde jeg nesten ikke rukket å ta i det, og likevel var det umulig å oppdrive en kjøper som ville betale mer enn 2,50,- og en pæreis for det. Med mindre jeg ville sende det avgårde til Nigeria(-svindlere) sammen med personnummer, kontonummer og alt jeg eier og har. Der, derimot, stod "kjøperne" i kø.Dag 26: Soverommet ditt.
Fant et bilde der man egentlig ikke ser så veldig mye, men det andre bildet jeg har, med pent oppredd seng og pynteputer ligger på gamletelefonen min (begynte å bruke ny mobil i dag).
Gammelt og kjedelig sengetøy på her, men nå er det mye freshere farger som står i stil med brunfargen på senga!
Saueskinnet på gulvet er fint da, og senga og nattbordet... (Rommet skal pusses opp etter hvert).


Trodde aldri jeg skulle orke å ta igjen den tapte blogginga, men en ting førte jommen meg til en annen.

 

-Jatte-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janette W

Janette W

25, Trondheim

Ei gladjente fra Trondheim. Er halvt filippinsk og halvt norsk. Jobbet som daglig leder på Dolly Dimple's i Trondheim fram til januar 2009, men dro til slutt tilbake til min tidligere arbeidsplass, hvor jeg var assisterende restaurantsjef i et par år. Var tidligere med i Rask Models, men har nå mer enn nok med å fokusere på jobben jeg har nå i dag. Blogger så ofte jeg kan, og håper noen der ute får glede av det :)

Kategorier

Arkiv

hits